De kosten voor deelname aan Kinderkoor ZingDing zijn € 300 in het schooljaar 2020 – 2021. Er worden minimaal 36 lessen en maximaal 38 lessen gegeven. I.v.m. de coronamaatregelen is een marge ingebouwd, mocht de dirigent door verkoudheid geen les mogen geven.

De kinderen worden lid van het koor voor het hele lesjaar. Tussentijds opzeggen is alleen mogelijk in januari.  Het is mogelijk om tussentijds te stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld is dan niet mogelijk.

Twee maal per jaar wordt een factuur van € 150 gestuurd: in september voor de periode tot en met januari en in januari voor de periode februari tot de zomervakantie.

In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Het koor treedt normaal gesproken drie keer per jaar op, maar het is onzeker of dat dit jaar mogelijk is. Er wordt er in elk geval een spetterend slotconcert georganiseerd. Hiervoor dienen toegangskaartjes gekocht te worden (dat kan in de weken voor de voorstelling in de lessen of voor de voorstelling).


Kinderkoor ZingDing is aangesloten bij Stichting Leergeld Deventer, zodat de lessen toegankelijk zijn voor alle kinderen.