Kosten

De kosten voor deelname aan Kinderkoor ZingDing bedragen in het schooljaar 2019 – 2020 € 7,00 per les. In het schooljaar 2019 – 2020 worden 38 lessen gegeven. De totale kosten bedragen daarmee € 266.

De kinderen worden lid van het koor voor het hele lesjaar. Tussentijds opzeggen is alleen mogelijk in januari.  Het is mogelijk om tussentijds te stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld is dan niet mogelijk.

Twee maal per jaar wordt een factuur verstuurd: in september voor de periode tot en met januari en in januari voor de periode februari tot de zomervakantie. Beide facturen zijn voor 19 lessen: € 133.

In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Het koor treedt minimaal drie keer per jaar op. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Dit schooljaar doet het kinderkoor mee aan Dickens Zingt (kaarten via Deventer Schouwburg) en ook voor het slotconcert in juni dienen de toegangskaartjes gekocht te worden (dat kan in de weken voor de voorstelling in de lessen of voor de voorstelling).

 


Kinderkoor ZingDing is aangesloten bij Stichting Leergeld Deventer, zodat de lessen toegankelijk zijn voor alle kinderen.